Netflix heeft tal van series en films! In dit bericht lijsten we de nieuwe series van 2020 op. Heb je zelf suggesties? Laat het weten via de reacties!


Locke & Key (Serie)

Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

Genre: Fantasie, Horror


White Lines (Serie)

In deze pakkende nieuwe serie van de maker van ‘La casa de papel’ wordt het lichaam van een legendarische dj uit Manchester ontdekt, twintig jaar na zijn mysterieuze verdwijning op Ibiza. Wanneer zijn zus terugkeert naar het prachtige Spaanse eiland om uit te zoeken wat er is gebeurd, komt ze in een spannende wereld van dansclubs, leugens en doofpotaffaires terecht.

Genre: Drama, Mysterie


The Stranger (Serie)

Een web van geheimen stuurt familieman Adam Price op een wanhopige zoektocht om de waarheid te achterhalen over de mensen die het dichtst bij hem staan.

Genre: Mysterie, Thriller


The Lovebirds (Film)

Een stel beleeft een beslissend moment in hun relatie wanneer ze onbedoeld verwikkeld raken in een moordmysterie. Wanneer ze hun naam proberen te zuiveren, belanden ze in de ene extreme − en hilarische − situatie na de andere en moeten ze erachter zien te komen hoe zij − en hun relatie − de nacht kunnen overleven.

Genre: Actie, Komedie, Misdaad


I Am Not Okay With This (Serie)

Het verhaal draait rond het hoofdpersonage Sydney. Op het eerste zicht lijkt ze op de stereotiepe 17-jarige puber. Ze heeft het sinds het overlijden van haar vader moeilijk om zich thuis te voelen op school, en ook thuis is de situatie met haar moeder en broer verre van optimaal. Ze is erg afhankelijk van haar beste vriendin Dina, maar die laat haar zitten voor haar lief Brad Wilson. Hoe meer ze alle frustraties opkropt, hoe meer je ontdekt dat Sydney toch niet die stereotiepe puber is.

Genre: Komedie, Supernatural


The Wrong Missy (Film)

Tim Morris ontmoet het meisje van zijn dromen en via sms’jes bloeit hun relatie al gauw op. Hij gooit al zijn reserves overboord en nodigt haar uit voor een bedrijfsuitje naar een vakantieresort. Maar als op het vliegveld een vreselijke voormalige blind date opduikt om met hem het weekend door te brengen, beseft hij dat hij de verkeerde Missy heeft zitten sms’en.

Genre: Komedie, Romantiek


Hollywood

In HOLLYWOOD probeert een groep aanstormende acteurs en filmmakers koste wat het kost door te breken in het Hollywood van na de Tweede Wereldoorlog. Elk personage biedt een unieke blik achter de schermen van Hollywoods gouden eeuw en neemt de onrechtvaardigheden van het systeem en de discriminatie op basis van etnische afkomst, geslacht en seksuele geaardheid onder de loep − zaken die nog steeds aan de orde van de dag zijn.

Genre: Drama


Never Have I Ever (Serie)

Na een traumatisch jaar wil een Indisch-Amerikaanse tiener populair zijn in plaats van een paria. Maar vrienden, familie en gevoelens gaan het haar niet makkelijk maken.

Genre: Komedie


Extraction (Film)

Tyler Rake is een onverschrokken huursoldaat die op de dodelijkste missie van zijn carrière gaat als hij wordt ingehuurd om de ontvoerde zoon van een internationale maffiabaas te redden.

Genre: Actie, Thriller


The Main Event (Film)

De elfjarige Leo Thompson vindt een magisch masker dat hem superkrachten geeft en gebruikt het om mee te doen aan een worsteltoernooi. Met hulp van zijn oma zet Leo alles op alles om zijn droom waar te maken en een WWE-superster te worden. Kan een kind het in de ring winnen van legendarische worstelaars?

Genre: Actie, Komedie