Zoals iedereen houden ook wij van goeie films. Welke films mag je zeker niet missen dit jaar? We plaatsen ze hier voor jou op een rijtje. Dit zijn alvast enkele nieuwe films die uitkomen in 2019. Ze zijn helaas nog niet allemaal te bekijken in de cinema, dus nog even geduldig afwachten is de boodschap.


Men In Black: International

De ‘Men In Black’ hebben de aarde altijd beschermd tegen het uitschot van het universum. In dit nieuwe avontuur pakken ze hun grootste, meest wereldwijde bedreiging tot nu toe aan: een mol in de organisatie de ‘Men in Black’.

Genre: Fantasyfilm/Sciencefictionfilm
Releasedatum: 13 juni 2019


The Dead Don’t Die

Het verhaal vindt plaats in het kleine stadje Centerville, waar de doden terug tot leven komen. Ze vallen de stad aan en het is nu aan de burgers en hun komisch politiekorps om ervoor te zorgen dat ze niet opgegeten worden.

Genre: Zombiefilm/Horrorfilm
Releasedatum: 14 juni 2019


Toy Story 4

Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toegevoegd aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn.

Genre: Fantasyfilm/Avonturenfilm
Releasedatum: 20 juni 2019


Child’s Play

Andy Barclay krijgt van zijn moeder een speelgoedpop voor zijn verjaardag. Niet lang daarna beginnen enkele rare gebeurtenissen plaats te vinden die leiden naar Andy’s pop. Het lijkt wel bijna of de pop tot leven is gekomen.

Genre: Slasher-film/Horrorfilm
Releasedatum: 20 juni 2019


Annabelle Comes Home

Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden meer ravage aan te richten, brengen demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar de afgesloten artefactenruimte in hun huis, plaatsen haar ‘veilig’ achter heilig glas en werven de heilige zegen van een priester. Maar een onheilspellende nacht van afschuw zorgt ervoor dat Annabelle de boze geesten in de kamer wakker schudt, die allemaal hun zinnen zetten op een nieuw doelwit – de tien jaar oude dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.

Genre: Thrillerfilm/Mysterie film
Releasedatum: 27 juni 2019