Zoals iedereen houden ook wij van goeie films. Welke films mag je zeker niet missen dit jaar? We plaatsen ze hier voor jou op een rijtje. Dit zijn alvast enkele nieuwe films die uitkomen in 2019.


The Hustle

The Hustle gaat over twee oplichters, gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson. Één van de twee weet precies wat ze doet (Anne) en leert de ander (Rebel) de fijne kneepjes van het vak. Samen lichten ze mannelijke miljonairs op door hun vrouwelijke facetten in te zetten.

Genre: Filmkomedie
Releasedatum: 16 mei 2019 (België)


John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick (Keanu Reeves) is terug. Met een bedrag van 14 miljoen dollar op zijn hoofd en een leger huurmoordenaars achter zich aan. Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table is John excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

Genre: Thrillerfilm/Mysterie film
Releasedatum: 16 mei 2019 (België)


Aladdin

Aladdin is een straatrat dat steelt om te overleven en verliefd is op een prinses, de dochter van de Sultan. Vervolgens vindt hij een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren.

Genre: Fantasyfilm/Romantische Film
Releasedatum: 22 mei 2019


Brightburn

Met Brightburn presenteert de innovatieve filmmaker achter Guardians of the Galaxy en Slither zijn schokkende uitvoering van een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt?

Genre: Dramafilm/Thrillerfilm
Releasedatum: 23 mei 2019


Godzilla: King of the Monsters

Na het wereldwijde succes van Godzilla uit 2014 en Kong: Skull Island uit 2017, volgt het volgende hoofdstuk uit de ‘MonsterVerse’ van Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures. Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige daden van het cryptozoölogische instituut ‘Monarch’. De leden nemen het op tegen immens grote monsters, waaronder de machtige Godzilla, die in botsing komt met Mothra, Rodan en zijn grootste aartsvijand: de driekoppige koning Ghidorah. Wanneer deze eeuwenoude monsters – waarvan werd gedacht dat het enkel mythische wezens waren – weer opstaan, strijden ze allemaal om de macht, waardoor het bestaan van de mensheid in gevaar komt.

Genre: Sciencefictionfilm/Avonturenfilm
Releasedatum: 29 mei 2019