Zoals iedereen houden ook wij van goeie films. Welke films mag je zeker niet missen dit jaar? We plaatsen ze hier voor jou op een rijtje. Dit zijn alvast enkele nieuwe films die uitkomen in 2019.


Ma

De film draait om Sue Ann, een vrouw uit Ohio die een beetje een eenling is. Een nieuwe tiener in de stad genaamd Maggie vraagt Sue Ann om haar en haar vrienden bier te kopen. Zij gaat ermee akkoord en biedt zelfs de groep aan om in haar kelder te feesten. De tieners kunnen hun geluk niet geloven, maar de dingen beginnen een vreemde wending te nemen in het huis, waar de groep zich aan een paar regels moet houden, waaronder nooit naar boven gaan … en Sue Ann aanspreken met “Ma”.

Genre: Thrillerfilm/Psychologische horror
Releasedatum: 31 mei 2019 (US)


Dark Phoenix

In X-Men: Dark Phoenix nemen de X-Men het op tegen hun meest formidabele en krachtigste tegenstander ooit: iemand uit hun eigen familie, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een mysterieuze buitenaardse kracht. Ze overleeft het incident ternauwernood. Terug op aarde maakt deze buitenaardse kracht haar niet alleen oneindig veel sterker, maar ook veel instabieler. Worstelend met deze entiteit in haar komen Jean’s nieuwe krachten tot uiting op een manier die ze niet kan begrijpen, noch controleren. Als Jean de controle volledig kwijtraakt en ze iedereen van wie ze houdt pijn doet, zorgt ze voor barsten in het fundament van de X-Men Nu de X-Men-familie uit elkaar dreigt te vallen, zullen ze een manier moeten vinden om samen te werken – niet alleen om Jean’s ziel te redden, maar ook om de aarde te beschermen tegen buitenaardse krachten die haar als wapen willen gebruiken en het heelal willen veroveren.

Genre: Sciencefictionfilm/Actiefilm
Releasedatum: 5 juni 2019


The Secret Life of Pets 2

Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Genre: Avonturenfilm/Filmkomedie
Releasedatum: 7 juni 2019 (US)


Late Night

Late Night-ster Emma Thompson wordt vermoedelijk vervangen wanneer de kijkcijfers verminderen, wat haar ertoe aanzet voor de eerste keer in decennia met haar schrijfpersoneel in contact te komen. Ze neemt Kaling in dienst, wat onverwachts hilarische gevolgen heeft.

Genre: Filmkomedie
Releasedatum: 7 juni 2019 (US)


Shaft

JJ, ook bekend als John Shaft Jr., mag dan wel een cyberbeveiligingsexpert met een diploma van MIT zijn, maar om de waarheid achter de vroegtijdige dood van zijn beste vriend bloot te leggen, heeft hij een opleiding nodig die alleen zijn vader kan bieden. Afwezig in de jeugd van JJ, stemt de legendarische, vastzittende John Shaft ermee in om zijn zoon te helpen. Maar Shaft heeft een eigen agenda en enkele persoonlijke zaken te vereffenen.

Genre: Misdaadfilm/Actiefilm
Releasedatum: 14 juni 2019 (US)