Netflix heeft tal van series! In dit bericht lijsten we de beste series van 2019 op. Zelf nog leuke series? Laat het weten via de reacties!


Lucifer

Lucifer is een Amerikaanse komische fantasie-politie serie ontwikkeld door Tom Kapinos die in première ging op Fox op 25 januari 2016.


Dynasty

In Dynasty worden twee van de rijkste families van Amerika gevolgd. We worden onder meer meegenomen in hun ruzies over hun fortuin en hun kinderen.


Riverdale

Met Riverdale komen we terecht in een klein, rustig plaatsje waar alles perfect lijkt te zijn. Niets is echter minder waar. Centraal staan de avonturen van Archie Andrew, een knappe jongeman die alles goed voor elkaar lijkt te hebben.


The Haunting of Hill House 

In flashbacks worden de leden van een gebroken gezin geconfronteerd met enge herinneringen aan hun oude huis en de vreselijke gebeurtenissen die hen hebben verdreven.


Russian Doll

Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.


You

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.


Dirty John

Het leven van Debra Newell gaat bergafwaarts als ze valt voor de leugens en manipulatie van oplichter John Meehan. Gebaseerd op de podcast over een waargebeurd misdrijf.


The Originals

Er staan drie vampiers centraal: Klaus Mikaelson, zijn broer Alijah Mikaelson en zusje Rebekah Mikaelson. De allereerste vampiers keren terug naar de plek waar ze vandaan komen, New Orleans. Ze krijgen daar te horen dat ze het doelwit zijn van bepaalde personen, weerwolven en heksen. 


Bodyguard 

Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.


Sense8

Een groep mensen van over de hele wereld wordt plots mentaal met elkaar verbonden. Ze moeten een manier vinden om te overleven, terwijl ze opgejaagd worden door men die denkt dat ze een bedreiging zijn voor de wereldorde.


Shadow Hunters

Clary Fray is op het eerste oog een normale tiener, die met haar moeder samenwoont in Brooklyn. Op een dag ontdekt ze dat ze afstamt van Shadowhunters. Als haar moeder wordt ontvoerd, besluit Clary samen te werken met drie Shadowhunters.


*Wordt steeds bijgewerkt*